Beyobası Yusuf Niyazi Pirci Ortaokulu

Belgegeçer : 2522720008
WEB https://koycegizbeyobasiynportaokulu.meb.k12.tr
Adres : BEYOBASI MAHALLESİ 3.MERKEZ BULVAR NO20 KÖYCEĞİZ/MUĞLA
VİZYON : Kendisine, ailesine, yaşadığı topluma, ülkesine ve tüm insanlığa fayda sağlamayı amaç edinen iyi vatandaş , iyi insan yetiştirmek.
MİSYON : Almış olduğu eğitimle kendisini, çevresini değiştirebilen ve değişen dünyanın sosyal,ekonomik ve kültürel özelliklerine uyum sağlayabilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Masa Tenisi Yıldızlar Kategorisinde İl Üçüncülüğü Satranç Minikler İlçe Birinciliği Satranç Küçükler ilçe Birinciliği Satranç Çocuk Liginde Takım İlçe Birinciliği

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 1 ders- 08:40 2 ders- 09:40 3 ders- 10:30 4 ders- 11:20 5 ders- 13:00 6 ders- 13:50 7 ders- 14:40
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Muğla Fethiye kara yolu üzerinde yer almaktadır. Ulaşımla ilgili sorunlar yaşanmamakla birlikte mahallemiz de yerleşime uygun konumdadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Köyceğiz Beyobası Mahallesinde yer almaktadır. Mahallemizde çevrenin en eski yerleşim yerlerinden biri olup mahalle halkı genellikle tarım, sera ve hayvancılıkla geçinmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Köyceğiz ilçe merkezine 13 Km uzaklıktadır. Muğla il merkezine 70 Km uzaklıktadır. Ayrıca Ortaca İlçe merkezine 9 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :